MenuOct
RTRETBO
PRESTOMALL BM
lazaDA BM
FBVISITbm
ShopeeBM

motoncarbm
HOW to buyBM
Rejuvenation Engineering TM 2018

UNTUK TUJUAN PENYELIDIKAN SAHAJA: APAKAH ITU REJUVENATION ENGINEERING™?

PERHATIAN: Perbuatan atau tindakan berikut adalah untuk tujuan penyelidikan kami sahaja. Pengguna RTR Engine Treatment Booster Oil tidak digalakkan meniru atau mengikut perbuatan berikut. Pengguna adalah dinasihatkan mencampurkan RTR Engine Treatment Booster Oil dengan minyak enjin (minyak hitam) yang baru, setiap kali pengguna menukar minyak enjin atau menservis kereta. Terima kasih.
Apabila minyak enjin jenis mineral mencapai jangka hayatnya, iaitu pada 5000km, prestasi dan kualiti minyak enjin mineral akan merosot. Oleh itu, prestasi enjin pun sudah merosot, tidak responsif dan tidak lancar. Penggunaan petrol atau diesel pun sudah meningkat. Pada ketika itu, kami menambahkan RTR Engine Treatment Booster Oil untuk dicampurkan dengan minyak enjin mineral yang kasar. Selepas itu, enjin kereta menjadi lebih senyap, lebih lancar, kuasa kuda dan torque pun bertambah baik. Pendek kata, prestasi enjin bertukar menjadi lebih baik. Lebih seronok dipandu. Oleh itu, kami memberikan nama REJUVENATION ENGINEERING™.
RTR CAR TO F1
WinterTestTABBM
TRACKFEED ButtonBM
Alamilah perbezaannya

RTR OIL Trading dengan bangganya memperkenalkan teknologi minyak pelincir enjin kereta yang paling moden, RTR® Engine Treatment Booster Oil. Ia adalah minyak “additive” yang khas untuk dicampurkan dengan mana-mana jenama minyak pelincir mineral dan minyak enjin semi sintetik yang biasanya dijual di pusat membeli-belah (TESCO), stesen minyak dan bengkel servis kereta. Cara menggunakan ia adalah mudah sekali, setiap kali pengguna menservis kereta (tukar minyak pelincir dan penapis minyak), pengguna boleh tuangkan RTR®Engine Treatment Booster Oil ke dalam enjin untuk dicampurkan dengan minyak pelincir mineral atau semi sintetik yang baru. Selepas itu, anda akan merasai prestasi yang menakjubkan. LET THE PERFORMANCE SPEAKS FOR ITSELF. RTR Engine Treatment Booster Oil adalah produk yang luar biasa dan ia adalah yang pertama seumpamanya di dunia.

new look new performancebm

RTR® Engine Treatment Booster Oil sesuai untuk berbagai-bagai jenis enjin kereta, baru dan lama, petrol dan diesel, serta turbocharged dan naturally aspirated. Sila Clik pada butang yang bertajuk “CIRI-CIRI” untuk mengetahui lebih banyak kebaikan dan kelebihan selepas mengguna RTR® Engine Treatment Booster Oil. Dapatkan sebotol sekarang untuk menikmati prestasi and penjagaan enjin yang optimum. Untuk kawan-kawan yang memandu kenderaan NGV yang menggunakan Compressed Natural Gas dan Liquefied Natural Gas, kebaikannya ialah penjimaatan petrol yang ketara, tetapi sudah mengorbankan kuasa kuda dan torque. Oleh itu, enjin menjadi tidak responsif. Tak perlu risau, sila gunakan RTR Engine Treatment Booster Oil untuk meningkatkan prestasi enjin, kuasa kuda dan torque. Oleh itu, enjin ngv anda akan menjadi lebih responsif.

CleanEngine
mOTOSMALLPiCbm
CheetahgrapHICS
MenuButtonBM